Meklēt šajā emuārā

2014/02/28

Vakara izklaide pie TV

Vakars pie TV ekrāna ar vietējiem seriāliem ( neviens meksikāņu seriāls netur līdzi) un reklāmām - tas ir "ārprāc" kaut ko tādu izgudrot un rādīt (kulturas ipatniba). Manas topa reklāmas ir pašlaik divas- (pirmo reizi, kad redzēju domāju, ka rāda kā sniegt pirmo palīdzību bērniem kuri smok nost) viena kur mazs bērns nevar norīt klepus tableti un palīgā nāk bļoda ar rīsiem un tante, kas sit bļodā uz galvas ar irbuļiem ritmu, lai vieglāk rīt. Reklāmas jēga- bērniem dodied košļājamās tabletes, lai viegli norīt. Un otra par Manning kaķi. Tur bez vārdiem:) Noskatieties, kad ir laiks youtube 「萬寧貓 x 鄭多燕」年度巨獻 廣告全集 (仲有全球首播2014創新健康舞.  
Labi, ka ir iespēja noskatīties panorāmu, ko labu šodien Geste pavēstīs, muzikālo banku, paskatīties kā tad veicas iepirkšanās pavēlniecēm vai cik šoreiz paliks drēbes uz pakarāmā un cik nonāks sarkanajā grozā:D Lai arī esmu tālu, bet patīk atslēgt prātu ar latviešu muļķībām nevis vietejo izklaidi :). 



2 komentāri:

  1. varēji ielikt linku tai reklāmai par tabletēm, izklausās smieklīga :D

    AtbildētDzēst

Kaira, Ēģipte

  Kādēļ Kaira un nevis kāds kūrorts Ēģiptē? Tādēļ, ka neesam ( esmu to jau teikusi) "baseinu ģimene". Varam 1-2 dienas augstākais ...